Рецепти салатів
|
|
Красотуля | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 14:18 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Статус: Offline
| Пишіть!
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 16:48 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Продукти: 1. ананас 2. варені яйця 3. відварене курине філе 4. твердий сир 5. сіль, перець, майонез Приготування: Сир натерти, всі інші інгредієнти порізати кубиками. Викладаємо все слоями, спочатку курине філе, солимо, перчимо за смаком і перемазуємо майонезом, далі ананас, зверху яйця, перемазуємо майонезов і засипаємо все тертим сиром. Смачного.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 16:49 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Склад: 500г стручкової квасолі, 1 жовтий солодкий перець, 3 помідора, 150г бринзи, 2ст ложки винного оцту, 3ст ложки оливкової олії, сіль, перець, чебрець. Приготування: Квасолю відварити. 15хв у підсоленій воді. Перець вимити, очистити і нарізати смужками. Помідори помити і порізати дольками. Змішати оцет з сіллю, олією і перцем, все добре збити. Чебрець вимити, обірвати листочки і додати в заправку. Квасолю зцідити, промити холодною водою, залити заправкою, перемішати, посолити і поперчити. Бринзу порізати кубиками і посипати нею салат.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 16:50 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Продукти: 1. варене курине філе 2. зелене яблуко 3. лимонний сік 4. варені яйця, сир 5. листя салата, виноград 6. сіль, перець, майонез Приготування: Філе і яйця порізати кубиками. Яблуко і сир натерти. Виноград порізати навпіл.Тарілочку вкриваємо листям салата, спочатку викладаємо філе, солимо, перчимо, зверху терте яблуко, поливаємо його лимонним соком, потім яйця і сир, замащуємо все майонезом і вкриваємо половинками винограду. Смачного.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 16:50 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Склад: Горілка - 200 г, апельсиновий сік - 1л, базилік, м'ята, петрушка, оливкова олія, варено-морожені креветки - 200 г, салат. Приготування: З горілки, апельсинового соку, невеликої кількості базиліка, м'яти, петрушки і оливкової олії приготувати соус і залити їм креветки. Маринувати не менше трьох годин. Подавати креветки на листі салату.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 16:51 | Повідомлення # 6 |
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Склад: 1 пучок зеленої петрушки, 1 головка цибулі, 1 зубок часнику, 3ст ложки олії, 4ст ложки натурального оцету настояного на травах, 1ч ложка гірчиці, щіпка цукру, сіль, перець, 4 головки салатного цикорію, консервовані шампіньйони, 4 помідора. Приготування: петрушку вимити і дрібно посікти. Цибулю нарізати кубиками, часник почавити. Все це викласти в салатницю, заправити олією, оцтом, гірчицею, цукром, посолити і поперчити. Додати шампіньйони. Помідори ошпарити, зняти шкірку і порізати на 8 частинок. Цикорій очистити, порізати на шматочки, вимити й обсушити. Помідори і цикорій додати в салатницю, добре перемішати, додати приправ за смаком і настояти 20 хвилин.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 16:51 | Повідомлення # 7 |
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Склад: Спаржа - 100 г, зелений горошок - 60 г, відварний язик - 50 г, майонез - 20 г, вершки - 20 г, кріп. Приготування: Перемішати нарізану шматочками тушковану спаржу, зелений горошок, нарізаний кубиками, і відварний язик. Майонез, вершки і кріп розтерти і залити цією сумішшю салат.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 16:52 | Повідомлення # 8 |
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Склад: М'ясо - 160 г, салат зелений - 40 г, цибуля - 40 г, огірки солоні очищені - 60 г, яблука - 70 г, олія оливкова - 20 г, цукор - 5 г, зелень - 20 г, гірчиця, перець мелений, сіль. Приготування: Варене м'ясо, салат, цибулю, огірки, яблука нашаткувати, змішати, заправити олією, цукром, перцем, оцтом, гірчицею і сіллю. Укласти в салатник і оформити тими ж продуктами.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 16:52 | Повідомлення # 9 |
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Салат морськийСклад: 300г варених морських гребінців, 100г варених кальмарів, 100г трепанги, 50г креветок, 2 помідори, 1 свіжий огірок, 3ст ложки маринованих грибів, 3ст ложки майонезу, сіль, перець, зелень. Приготування: Морепродукти порізати соломкою (крім креветок), огірки і гриби кубиками, все заправити майонезом та перцем. Салат викласти гіркою на блюдо, прикрасити кружальцями свіжих помідорів, посипати вареними креветками і прикрасити зеленню.
|
|
| |