Четвер, 09.05.2024, 20:20
Вітаю Вас Гість

Cats World

Пазли
Block title
Вхід у CATS-WORLD
~
Block content
Block title
Оцінення сайту
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Пошук
Block title
Block title
Block title

Рецепти шашликів - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Наші захоплення » Кулінарія » Рецепти шашликів
Рецепти шашликів
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:16 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Виставляйте
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:17 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Курячий шашликСклад: 1кг курячого філе, 1 головка цибулі, 2 зубки часника, 1ст ложка свіжого імбиру, 2ст ложки лимонного соку, 3ч ложки меленого коріандру, 3ч ложки меленого кмину, 3ч ложки карі, 100г натурального йогурта, сіль за смаком.
Приготування: грудинку порізати на 3см кубики. 30 дерев'яних паличок вимочити в холодній воді протягом 2х годин. В кухонному комбайні помолоти цибулю, часник, імбир додати лимоний сік і всі приправи. Висипати отриману суміш в глибоку миску додати йогурт і сіль. М'ясо замаринувати в отриманому соусі на 2-5 год. Потім надіти на палички і смажити на грилі або звичайній сковорідці.
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:18 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Шашлик з яловичини
Потрібно взяти: 500г яловичини, 3 головки цибулі, 4 свіжих помідора, 3-4 зубка часнику, 1ст ложка цукру, 1ч ложка оцту, 150мл вина, лавровий лист, перець чорний мелений, сіль, гвоздика, 50мл модери, солодкий перець.
М'ясо порізати шматочками і замочити у вині на 3 години, викласти шарами в кастрюльку, кожен шар посипати перцем, лавровим листом, гвоздикою і сіллю, перекладаючи кільцями цибулі. Зверху поливаючи сумішшю модери, оцту і цукру. Маринувати 48 годин. Потім шматочки м'яса, помідори і перець надіти на шампура і смажити на гарячих вуглях.
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:19 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Шашлик курячий з овочами Склад: 1кг курятини, 350г майонезу, 2 головки цибулі, 200г солодкого перцю, 200г білих грибів, перець чорний мелений, сіль.
Приготування: М'ясо порізати шматочками, поперчити і посолити. Цибулю нарізати кільцями, солодкий перець шматочками. Гриби почистити (якщо гриби сильно великі - перерізати навпіл). Змішати м'ясо з цибулею, поперчити, посолити і заправити майонезом. Маринувати 1год. Потім нанизувати на шампура чергуючи - мясо, гриби, солодкий перець, так пару раз. Готується курячий шашли 15-30хв.
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:19 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Шашлик у майонезі з пивом
Склад: 1кг свинини (баранини, яловичини), 350г майонезу, 200г пива, 2-3 головки цибулі, спеції для шашлика, перець чорний мелений, сіль.
Приготування: М'ясо порізати шматочками, приправити спеціями, поперчити і посолити. Цибулю нарізати кільцями. Змішати м'ясо з цибулею, заправити майонезом і залити пивом. Маринувати 5-8год.
Також м'ясо можна маринувати на ніч, за день до його приготування. Шашлик з такого м'яса готується дуже швидко.
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:20 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Шашлик у червоному вині Склад: 1кг свинини (баранини, яловичини, курятини), 200-300г червоного вина, 2-3 головки цибулі, спеції для шашлика, перець чорний мелений, сіль.
Приготування: М'ясо порізати шматочками, приправити спеціями, поперчити і посолити. Цибулю нарізати кільцями. Змішати м'ясо з цибулею, заправити вином. Маринувати 3-5год.
Під час смаження також поливати вином, м'ясо буте соковитим.
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:21 | Повідомлення # 7
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Шашлик з тигрових креветок Склад: 200г тигрових криветок, 60г мідій, 30г оливкового масла, 0.15г соку лимона, 100г молодої капусти,30г помідорів, 30г редису, 30г огврків, 20г імбиру, 20г оцет бальзамік, 30г меду.
Приготування: Креветки і мідії замаринувати в оливковому маслі, посолити і поперчити. Хвилин через 20 їх можна смажити (на барбекю чи сковорітці). До кркветок приготувати весняний салат.
Салат "Весняний": капусту, редис і помідори нарізати соломкою, посолити і перемішати.
Соус: У розігріте конжутне масло додати натертий імбир, перемішати і дати трохи підсмажитись, щоб пішов аромат, відразу додати оцет бальзамік. Потім процідити через ситечко і влити в кастрюльку, дадати сюда бульйон, сік лимону і мед, упарювати соус до однорідної маси. Шашлик і салат гарно викласти на блюдо і полити соусом.
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:21 | Повідомлення # 8
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Шашлик класичний Склад: 1кг м'яса свинини (за бажанням можна взяти інше м'ясо), 2-3 головки цибулі, оцет, вода, перець чорний мелений, сіль.
Приготування: М'ясо нарізати невеличкими шматочками, поперчити, посолити. Цибулю порізати кільцями, додати до шашлику, залити оцетом і водою (1/2), залишити маринуватись на 10-15 годин. Коли м'ясо замаринувалось можна приступати до смаження.
 
Форум » Наші захоплення » Кулінарія » Рецепти шашликів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: