Десерти та випічки
|
|
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:23 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Виставляйте
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:23 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| **Медівник**Тісто : - 3 яйця - 1 ст.цукру Доообре збити =)) - 1 ст.л. меду - 1 ч.л. соди Це все змішати,варити 10 хв на водяній бані. Потім додаємо 3.5 ст.муки. Тісто виходить,як на вареники. Розмішуємо,ділимо на коржі(зазвичай 5-6 коржів виходить). Крем : - 3 ст.л.желатину - 1 ст. компоту з вишень(найкраще смакує) заливаємо холодним компотом желатин,ставимо на 40 хв,хай набухає. Після чого на водяній бані розігріваємо - 1 ст. цукру-пудри - 1 л сметани Збиваємо сметану з цукром,додаємо розігрітий желатин. Ставимо в холодильник. Коли маса трохи охолоне і почне гуснути, перемащуємо коржі. Хай перемащений медівник постоїть 4-5 годин в холодильнику перед вживанням. ********************************** ********С*М*А*Ч*Н*О*Г*О********** **********************************
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:23 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| **Бісквіт**Порція : - 4 яйця - 1 ст. цукру - 1 ст. муки (виходить маленька тортівниця) Відділяємо жовтки від білків. Білки збиваємо в густу піну. Потім додаємо по-черзі жовтки і трохи цукру. Коли цукор розійдеться в тісті, починаємо по-трохи висипати муку. Розбити добре. Випікати 40 хв при 350 град.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:26 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Ачма для лінивих (по крокам з фотографіями)Склад: з листа лавашу, 250г твердого сиру, 400г кефіру, 2 яйця, зелень, вершкове масло. Приготування 1. Взяти форму для випіканя і добре змазати маслом. 2. В форму покласти лист лавашу, так щоб края звисали. 3. В кефір дадати яйця, посолити і взбити. 4. Натерти сир. 5. Лаваш посипати сиром. Порвати на шматочки лаваш який залишився, вмочити в суміш кефіру і яєць. Виеласти довільно, пересипаючи сиром і зеленню. 6. Накрити все звисаючими краями. Викласти зверху шматочки масла і поставити у розігріту духовку на 20хв. 7. Вийняти
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:27 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Торт до чаю Склад: 4 яйця, 1ст борошна, 1п розпушувача, 2б згущеного молока, шоколад, горіхи, взбиті вершки. Приготування: яйця, борошно, розпушувач і згущене молоко збити міксером. Отриману суміш розділити на чотири частини. Випекти коржі, кожен на протязі 20-25хв. Коржі можна перемазати за вашим бажанням: взбитими вершками, заварним кремом чи сметаною з цукром. Зверху прикрасти збитими вершками, горіхами і потертим шоколадом.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:27 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Ківі запечені в тісті Склад: 4 ківі, 300г борошна, 75г вершкового масла, 25г цукрової пудри, 1 апельсин, 1 яйце, 150г вершків, 1ст ложка апельсинового лікеру. Приготування: Вижати сік з апельсина, цедру натерти на мілкій тертушці. Цедру і 2ст ложки соку змішати з борошном, маслом і цукровою пудрою. Замісити тісто, завернути його у фольгу і положити в холодильник на 30 хвилин. Потім тоненько рзкачати тісто так, щоб його можна було розрізати на 4 прямокутника розміром 20х15 см. Ківі очистити, покласти по одному на кожен прямокутник тіста і загорнути. Із залишків тічта вирізати листочки, злегка змочити водою і приклеїти зверху, все змазати збитим яйцем. Дечко змазати маслом, викласти тісто з начинкою, запікати в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин. Подавати теплими, з вершками збитими з апельсиновим соком і лікером.
|
|
| |
Nata | Дата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:28 | Повідомлення # 7 |
 Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Статус: Offline
| Великодній рулетСклад: 4 яйця, 4ст ложки холодної води, 1 щіпотка солі, 1ч ложка лимонного соку, 175г цукру, 50г какао, 75г борошна, 1.5ч ложки розпушувача, 50г крохмалю, 1/2л жирних вершків, 4ст ложки цукрової пудри, 1/2 пакетику марципану, 250г мармеладу червоного кольору. Приготування: Білки, воду, сіль і димонний сік збитив густу піну, ввести цукор і обережно додати жовтки. Просіяти какао, крохмаль, борошно, розпушувач і разом з яйцями вимісити тісто. Готове тісто викласти на змазаний жиром паргамент і випікати в духовці протягом 12 хвилин при температурі 225 градусі. Корж вийняти на рушник і загорнути. Збити вершки в густу піну, в кінці додати цукрову пудру. Розкачати коржа і змазати його марципаном, мармеладом і 2/3 збитих вершків. За допомогою рушника скрутити корж в рулет, з усіх боків обмазати залишками вершків.
|
|
| |