Четвер, 09.05.2024, 20:02
Вітаю Вас Гість

Cats World

Пазли
Block title
Вхід у CATS-WORLD
~
Block content
Block title
Оцінення сайту
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Пошук
Block title
Block title
Block title

Десерти та випічки - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Наші захоплення » Кулінарія » Десерти та випічки
Десерти та випічки
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:23 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Виставляйте
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:23 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
**Медівник**Тісто :
- 3 яйця
- 1 ст.цукру
Доообре збити =))
- 1 ст.л. меду
- 1 ч.л. соди
Це все змішати,варити 10 хв на водяній бані.
Потім додаємо 3.5 ст.муки. Тісто виходить,як на вареники.
Розмішуємо,ділимо на коржі(зазвичай 5-6 коржів виходить).

Крем :
- 3 ст.л.желатину
- 1 ст. компоту з вишень(найкраще смакує)
заливаємо холодним компотом желатин,ставимо на 40 хв,хай набухає. Після чого на водяній бані розігріваємо
- 1 ст. цукру-пудри
- 1 л сметани
Збиваємо сметану з цукром,додаємо розігрітий желатин. Ставимо в холодильник.
Коли маса трохи охолоне і почне гуснути, перемащуємо коржі. Хай перемащений медівник постоїть 4-5 годин в холодильнику перед вживанням.
********************************** ********С*М*А*Ч*Н*О*Г*О********** **********************************

 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:23 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
**Бісквіт**Порція :
- 4 яйця
- 1 ст. цукру
- 1 ст. муки
(виходить маленька тортівниця)

Відділяємо жовтки від білків.
Білки збиваємо в густу піну. Потім додаємо по-черзі жовтки і трохи цукру.
Коли цукор розійдеться в тісті, починаємо по-трохи висипати муку. Розбити добре.
Випікати 40 хв при 350 град.

 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:26 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Ачма для лінивих (по крокам з фотографіями)Склад: з листа лавашу, 250г твердого сиру, 400г кефіру, 2 яйця, зелень, вершкове масло.

Приготування

1. Взяти форму для випіканя і добре змазати маслом.
2. В форму покласти лист лавашу, так щоб края звисали.
3. В кефір дадати яйця, посолити і взбити.
4. Натерти сир.
5. Лаваш посипати сиром. Порвати на шматочки лаваш який залишився, вмочити в суміш кефіру і яєць. Виеласти довільно, пересипаючи сиром і зеленню.
6. Накрити все звисаючими краями. Викласти зверху шматочки масла і поставити у розігріту духовку на 20хв.
7. Вийняти
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:27 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Торт до чаю

Склад: 4 яйця, 1ст борошна, 1п розпушувача, 2б згущеного молока, шоколад, горіхи, взбиті вершки.
Приготування: яйця, борошно, розпушувач і згущене молоко збити міксером. Отриману суміш розділити на чотири частини. Випекти коржі, кожен на протязі 20-25хв. Коржі можна перемазати за вашим бажанням: взбитими вершками, заварним кремом чи сметаною з цукром. Зверху прикрасти збитими вершками, горіхами і потертим шоколадом.
 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:27 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Ківі запечені в тісті
Склад: 4 ківі, 300г борошна, 75г вершкового масла, 25г цукрової пудри, 1 апельсин, 1 яйце, 150г вершків, 1ст ложка апельсинового лікеру.

Приготування: Вижати сік з апельсина, цедру натерти на мілкій тертушці. Цедру і 2ст ложки соку змішати з борошном, маслом і цукровою пудрою. Замісити тісто, завернути його у фольгу і положити в холодильник на 30 хвилин. Потім тоненько рзкачати тісто так, щоб його можна було розрізати на 4 прямокутника розміром 20х15 см. Ківі очистити, покласти по одному на кожен прямокутник тіста і загорнути. Із залишків тічта вирізати листочки, злегка змочити водою і приклеїти зверху, все змазати збитим яйцем. Дечко змазати маслом, викласти тісто з начинкою, запікати в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин. Подавати теплими, з вершками збитими з апельсиновим соком і лікером.

 
NataДата: П`ятниця, 09.04.2010, 18:28 | Повідомлення # 7
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 163
Нагороди: 7
Репутація: 2
Статус: Offline
Великодній рулетСклад: 4 яйця, 4ст ложки холодної води, 1 щіпотка солі, 1ч ложка лимонного соку, 175г цукру, 50г какао, 75г борошна, 1.5ч ложки розпушувача, 50г крохмалю, 1/2л жирних вершків, 4ст ложки цукрової пудри, 1/2 пакетику марципану, 250г мармеладу червоного кольору.
Приготування: Білки, воду, сіль і димонний сік збитив густу піну, ввести цукор і обережно додати жовтки. Просіяти какао, крохмаль, борошно, розпушувач і разом з яйцями вимісити тісто. Готове тісто викласти на змазаний жиром паргамент і випікати в духовці протягом 12 хвилин при температурі 225 градусі. Корж вийняти на рушник і загорнути. Збити вершки в густу піну, в кінці додати цукрову пудру. Розкачати коржа і змазати його марципаном, мармеладом і 2/3 збитих вершків. За допомогою рушника скрутити корж в рулет, з усіх боків обмазати залишками вершків.
 
Форум » Наші захоплення » Кулінарія » Десерти та випічки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: